Reviews

Carla heb ik leren kennen toen ik thuis kwam van een keizersnede en ineens een klein meisje had waar ik voor moest zorgen. Ik was net moeder geworden en voelde me erg gelukkig, maar ook erg zwak van de buikoperatie.

Carla stond meteen voor me klaar. Tijdens haar aanwezigheid heeft ze mij, Arthur en Lana heel erg geholpen. Ze is professioneel, behulpzaam en respectvol in haar werk. Niet zo’n standaard kraamhulp als ik eigenlijk verwachtte, eigenlijk veel meer dan dat.

Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: Ze stuurde me op het juiste moment mijn bed in als ze zag dat dit nodig was en heeft me erg goed geadviseerd als ik vragen had over o.a. borstvoeding en mijn eigen voeding.

Door Carla heb ik mijn kraamperiode als zeer prettig en leerzaam ervaren. Mocht er ooit een tweede wondertje komen dan zal ik haar direct bellen!

Ik zou Carla zeker aanbevelen aan iedere moeder!

Vriendelijke groeten,
Kim Andjelic


Beste Carla,

Heel erg bedankt voor je periode bij ons in huis als kraamhulp. Reeds voor de geboorte moet je als aanstaande ouders diverse keuzes maken. In welke kamer komt de kleine, hoe gaan we hem noemen, hoe gaan we hem opvoeden en niet te vergeten wie vragen we voor de eerste dagen in ons huis als kraamhulp? Het moest iemand zijn die de kraamvrouw de rust en ruimte geeft om bij te komen, haar op weg helpt en het kind de juiste natuurlijke zorg kan bieden.

Je hebt ons onwijs fijn op weggeholpen met de eerste dagen van Pilou zijn leven en onze eerste dagen als kersverse ouders. Wij hebben erg veel gehad aan je rust, kennis en zorgzaamheid. Zoals je weet waren met name de eerste paar dagen pittig voor Marieke en Pilou. Het was bijzonder prettig dat je als lactatie-kundige de kennis meebracht om Pilou goed bij zijn moeder te leren drinken, daardoor heeft hij met voeden een prima start gekend. Zelfs ik vond het niet erg dat er nog iemand zo'n beetje fulltime in ons huis rondliep. Chapeau!

Nogmaals, bedankt voor je betrokkenheid en kundigheid. We hebben er veel aan gehad!

Met vriendelijke groet,
Ivo van Dijkhuizen